tiistai 9. elokuuta 2011

Blueberry Hill, Blueberry Hill, Blueberry Hill...

Myönnän, että elämä viime aikoina on ollut hieman Blueberry Hill -keskeistä. Se kuulunee asiaan, jos on jotain isoa tapahtumaa järjetämässä. Puolittaisena joutomiehenä olen ehtinyt jakamaan julisteita ympäri Pielisjärven maita ja mantuja, asettamaan banderolleja houkutukseksi maisemaan, junailemaan ennakkolipunmyyntikanavat ja systeemit, tiedottamaan, tiedotamaan ja tiedottamaan.

Välillä pitää kokoustaa yhdistyksen hallituksen ja muiden yhteistyötahojen kanssa ja päivittää missä mennään. Tiedoksi, että järjestäjät ja talkooväki kokoontuvat ke 17.8. Mustikkamäellä sopimaan eri tehtävistä. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoon, ota yhteyttä!

Ottakaa yhteyttä myös festarikyydintarvitsijat Joensuun suunnalta. Linja-autoon suositellaan paikkavaraus tehtäväksi, sillä meillä on tarvittaessa mahdollista saada toinenkin auto käyttöön, mikäli tiedämme tarpeen etukäteen.

Kaikki näyttäisi olevan mallillaan, edessä on vajaan parin viikon loppukiri. Pidetään tässä välillä nämä huonot säät ja tempaistaan kohta taas loistava juhla käyntiin.

Että onko muuta elämää? Toki, pari päivää sitten tein "yhdellä istumalla" valokuvakirjatilausta 12 tuntia putkeen. En ole putkiaivo, vaan levottomaksi ihmiseksi kykenen keskittämään sirpaleaivoni erityisen hyvin edessäni olevaan tehtävään.  :) Mottonihan on edelleen: toissijainen on ensisijaista.
Kari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti